AirPods 2.0 - Welcome to the Machine
14
post-template-default,single,single-post,postid-14,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Apple AirPods 2.0 - 3

AirPods 2.0

Apple blijft zichzelf vernieuwen. Zij zijn daarom ook niet voor niets uitgekozen tot ‘meest innovatieve bedrijf’ in 2018. Met jaarlijks een uitgebreid marketing show, waar menig musicalster jaloers op is, presenteren zij de nieuwste producten.

Een van de producten die Apple aan het ontwikkelen is, is de AirPower. Meer informatie over dit product kun je vinden in een ouder artikel dat wij geschreven hebben.

Lees ook: ‘’Komt de Apple AirPower eraan?’’

Naast de AirPower is Apple ook druk bezig met een verbeterde versie van de AirPods. Er wordt gespeculeerd dat deze nieuwe AirPods voorzien zijn van gezondheidsfuncties. Hoe ze dat willen bijhouden via je oren, is voor ons ook nog een vraag, maar gezien de tijd en technologie waar we in leven is alles mogelijk.

Apple AirPods 2.0 - 1

He Siri?!

Apple wil het de gebruikers nog makkelijker maken. In plaats van telkens je telefoon uit je broek te pakken om iemand te bellen zal het ook mogelijk zijn om Siri te gebruiken. Momenteel is dit met de eerste versie ook mogelijk door twee keer te tikken op de oordopjes, maar met de nieuwe Airpods 2.0 is dit niet meer nodig. Nu kan je dat dubbel tikken mooi voor wat anders gebruiken!

Ook suggereren ze dat de nieuwe AirPods waterbestendig zullen zijn. In het promotie filmpje van Apple zagen we dat iemand, met volle schijt, aan het rennen was door een klein meertje.

AirPods 2.0 - Waterproof

Beter geluid & design

Helaas moeten we wachten op de Airpods 3.0 als je noice-cancelling wil hebben. Deze techniek is zelfs voor Apple nog te ingewikkeld (of te duur) om toe te passen op deze draadloze oordopjes. Een ander voordeel is wel dat de accu nu langer mee gaat. De nieuwe W2-chip, die zorgt voor een betere verbinding met je iPhone, is veel zuiniger in verbruik. Hoeveel langer de nieuwe AirPods mee gaan is nog niet bekend.

Het opladen van je AirPods gaat nog steeds via het bijgeleverde oplaaddoosje. Dit oplaaddoosje heeft ook een upgrade gekregen. Deze kan namelijk draadloos, oftewel via de AirPower, opgeladen worden.

De AirPods komen eraan en het ziet er goed uit. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!