The Machine. - Welcome to the Machine | Wie ben ik
34
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-34,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

The Machine.

De plek voor alle techfanaten met het laatste technieuws.

Welcome to the Machine…

…is opgezet door een verlegen jongeman met een mega interesse in technologie. Niet altijd in voor een spontaan gesprekje… tenzij het over de nieuwste gadgets of technologie gaat. De dagelijkse vragen die in zijn hoofd rondstormen zijn de ontwikkelingen rondom technologie en hoe we als mens omgaan met deze alsmaar groeiende markt. Telkens blijven we onszelf verassen en ontwikkelt de mens mega geavanceerde machines en apparaten die talloze mogelijkheden bieden. Tot nu toe hebben we daar onze profijt van mogen nemen, maar is er ook een grens? Zijn er ook negatieve gevolgen?

De meningen zijn sterk verdeelt en daarom hierbij een platform… Welcome to the machine. Waar een ieder zijn verhaal en mening kan delen en we met een respectvolle manier in discussie gaan. Zeker een van de ontwikkelingen die we in de gaten moeten houden voordat het te laat kan zijn. Dus, laat je horen!

Technology taking over the world...0%