Smart LED-lampen zijn tegenwoordig niet te missen. Bij het zeggen Smart LED-lampen denk je misschien wel als eerst aan Philips Hue. Maar wist je ook dat er ook vele andere philips hue alternatieven?

Maar; wat zijn de beste Philips Hue-alternatieven?

Zoals u zult zien, zijn er verschillende Philips Hue-alternatieven op de markt om uw huis te verlichten met apparaten die u kunt bedienen via uw mobiele telefoon of spraakassistenten.

Elk apparaat heeft zijn eigen kenmerken. Om deze reden is het handig om te weten wat de belangrijkste verschillen zijn?

In deze review bespreek ik met je alle details over de beste Philips Hue-alternatieven die je op de markt zult vinden. 

Wat zijn de beste Philips Hue alternatieven?

Zowel in fysieke winkels als online vindt je honderden Smart-gloeilampopties met tal van functies en functionaliteiten.

Verschillende kleuren, variatie-opties en de mogelijkheid om ze te bedienen via spraakassistenten zijn slechts enkele van de belangrijkste kenmerken.

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt heb ik hieronder een lijstje gemaakt met de beste Philips Hue alternatieven op dit moment zien.

Lees ook: Wat kun je doen met Philips Hue lampen?

TP-Link – Alexa-compatibele led-lampen

Ben je op zoek naar verschillende verlichting voor elke activiteit? Probeer de TP-Link Smart Light Bulb, die een dimbereik heeft van 1% tot 100%.

Zonder dat je een hub of ander apparaat nodig hebt, kun je deze lampen gebruiken met de Kasa Smart-app, beschikbaar voor iOS en Android. U kunt de verlichting ook bedienen met eenvoudige spraakopdrachten, omdat deze compatibel is met Alexa, Google Assistant en Microsoft Cortana.

Het heeft een functie waarmee u energie kunt besparen, waardoor het verbruik met 80% wordt verminderd zonder de intensiteit of helderheid van het licht te hoeven verlagen.

GULEHAY WIFI Slimme Gloeilamp

Als je op zoek bent naar een zeer aanpasbare slimme LED-lamp voor een onverslaanbare prijs, is dit GULEHAY-model de beste optie.

Deze lamp wordt bediend door de Smart Life app die de mogelijkheid biedt om ze individueel of samen te regelen als je er meerdere hebt gekocht. Het instellen van belichtingsscènes op basis van de activiteit die je doet en kiezen uit 16 miljoen kleuren om op te lichten, zijn slechts enkele van de beschikbare opties.

Ze zijn compatibel met Alexa, Google Home Assistant en IFTTT om de verlichting naar wens te bedienen, zonder een schakelaar of brug in het midden te hoeven gebruiken.

Xiaomi Mi LED

Als u zich zorgen maakt over het ontwerp bij het kopen van een slimme lamp, zult u blij zijn te weten dat dit Xiaomi-model een van de meest opvallende is in termen van esthetiek.

Net als de vorige optie kan de Xiaomi slimme led-lamp in 16 miljoen kleuren worden verlicht. Bovendien heeft het de mogelijkheid om de helderheid en intensiteit te regelen om het aan te passen aan de tijd en de kamer waarin ze zich bevinden.

Het ontwerp is zeer praktisch en functioneel in combinatie met de materialen. Hierdoor kan warmte gemakkelijk worden afgevoerd. Het voorkomt oververhitting, wat een langere levensduur garandeert.

Het is compatibel met Alexa en Google Assistant en je kunt het bedienen via de Yeeligth-app .

TECKIN Slimme Gloeilamp

Ben je op zoek naar een gloeilamp die een hele kamer verlicht met minimaal energieverbruik? De optie die Teckin u biedt, met zijn energiebesparende functie, stelt u in staat om te genieten van uitstekende verlichting met een vermogen van slechts 8 watt.

Net als andere opties die je op deze lijst hebt gezien, heeft de Teckin Smart-lamp geen hub nodig. Je kunt dus genieten van alle functies met apps zoals ”Smart Life” of slimme luidsprekers zoals Alexa.

Je kunt de kamer verlichten met meer dan 15 miljoen kleuren of de standaardscènes proberen die je in de app vindt.

Het is het op een na hoogst gewaardeerde product op deze lijst, de tweede alleen voor Phillips Hue slimme lampen.

About Author

Anthony

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *