We bevinden ons in een tijd waarin het geven van cadeaus veel gebruikelijker is. Wil je je vriend, man of geliefde verrassen met geweldige tech en/of gaming cadeau? Lees dan snel onze cadeau gids voor mannen!

In deze cadeau gids voor mannen heb ik de top 10 tech/ gaming cadeau-ideeën voor mannen voor het geval je niet weet wat je moet geven.

1. Xiaomi Smart Band 6

De meeste van die smartwatch proberen, doen ze niet meer uit. Het is een originele manier om uw fysieke activiteit te beheren met meerdere opties voor gebruik wanneer je sport.

2. IPX8 Bluetooth-hoofdtelefoon

Ik kan je verzekeren dat het een geschenk is dat altijd goed is. Met een Bluetooth-hoofdtelefoon is het luisteren naar een podcast, muziek of bellen nog nooit zo comfortabel geweest. Je vindt ze in veel verschillende soorten en uitvoeringen.

3. Virtuele assistent – Google Home of Alexa

Virtuele assistenten hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop u thuis leeft. Dankzij Google Home kun je bijvoorbeeld een groot aantal huishoudelijke apparaten bedienen of snelle vragen stellen zonder dat je je mobiel bovenop je hoeft te hebben.

Lees ook: beste laptops in 2021

4. Xbox Series S-videogameconsole

Een van de weinige consoles die op dit moment te verkrijgen is. Dit Microsoft-model komt goed van pas als je toegang wilt tot de uitstekende Xbox Game Pass. Het perfecte cadeau voor een gamer.

5. Draagbare draadloze Bluetooth-luidspreker

Voor muziekliefhebbers kan een draadloze luidspreker een briljante optie zijn. Geef een van deze luidsprekers, die kan worden aangesloten op een telefoon of een computer, zodat mensen kunnen genieten van hun favoriete muziek.

6. TomTom Auto GPS

Hoewel je allemaal een GPS in je telefoons hebt geïntegreerd, geven veel liefhebbers van autorijden er nog steeds de voorkeur aan om deze tool afzonderlijk te hebben, omdat deze enkele functies heeft die je mobiele telefoons niet hebben. Je kunt ervoor kiezen om een GPS te geven voor een auto of een motor.

7. Xiaomi Mi elektrische scooter

Stedelijke mobiliteit heeft de afgelopen jaren een revolutie ondergaan en je hebt vast wel eens gezien hoe deze scooters op straat gebruikt worden. Natuurlijk is een modernere versie met een batterij en motor perfect voor kinderen en volwassenen teruggekeerd.

8. Nintendo Switch

Consoles zijn niet alleen een goed cadeau voor kinderen; veel volwassenen zijn gepassioneerd door videogames en gaan een paar uur weg met deze leuke vorm van entertainment. Hoewel ik je een Nintendo Switch aanraad, zijn er andere modellen op de markt die je heel goed zult kennen.

9. Powerbank

Het dragen van een draagbare batterij is altijd handig, vooral tijdens reizen of om andere soorten elektronische apparaten zoals bewakingscamera’s of mobiele telefoons van stroom te voorzien.

10. Bluetooth Wi-Fi-projector

Tegenwoordig zijn projectors/ beamers zeer toegankelijk geworden omdat de prijzen van deze producten veel goedkoper zijn geworden. Het hebben van een projector maakt het veel gemakkelijker voor u om films of sportevenementen in een groep of buitenshuis te bekijken.

About Author

Anthony

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *