De VanMoof fietsen worden steeds populairder in Nederland. VanMoof is een relatief nieuw Nederlands merk waarvan de e-bike modellen hun opmars aan het maken zijn. Het verkoopt momenteel vier modellen waarvan de prijs varieert van $2.448 tot $3.598.

Welke modellen zijn het, en hoeveel kosten ze?

Als je het merk een beetje kent, weet je al dat de modellen die het verkoopt echt aantrekkelijk zijn, zowel visueel (hun fietsen zien er voor ons uit als de toekomst) als technologisch, omdat ze spectaculaire functies hebben.

Reeds in oktober 2021, presenteerden ze een vrij revolutionair model, de VanMoof V, die 50 kilometer per uur kon halen dankzij twee elektromotoren, en voor velen leek het praktisch een motorfiets.

Op dit moment, als je naar hun website gaat, zul je in hun sectie over elektrische fietsen zien dat ze 4 hoofdmodellen hebben. Het zijn de volgende:

VanMoof S5:

Het is geprijsd op $ 2.998.

Het is perfect voor fietsers tussen 165 en 210 cm lang. Het heeft een recht frame. Het model heeft ook LED ringen op het stuur die de informatie die de fietser nodig heeft in zijn gezichtsveld communiceren zodat hij zijn aandacht niet van de weg hoeft af te leiden. Zoals u al zei, dit soort technologie is gewoonweg revolutionair.

Op het stuur zit ook een soort ring die oplicht om het batterijniveau en de snelheid waarmee u rijdt aan te geven.

Nog iets geks dat dit model bevat is dat het een Turbo Boost knop heeft die je op dat moment extra versnelling geeft.

VanMoof fiets S5

VanMoof A5:

Hij is geprijsd op $2.998.

Dit model is iets kleiner dan het vorige, want het is ideaal voor fietsers tussen 155 en 200 cm lang. Net als het vorige model heeft ook dit model snelheids- en batterij-indicatoren op het stuur, de versnellingsknop en ingebouwde anti-diefstaltechnologie (de fiets detecteert zelf dat er met hem wordt geknoeid en vergrendelt zichzelf, onder andere).

VanMoof Fiets A5

VanMoof S3:

Hij is geprijsd op 2.448 dollar.

Dit model heeft een recht frame, automatisch elektronisch schakelen en volledig geïntegreerde anti-diefstal technologie. Ik wil me concentreren op de versnellingen omdat dit de eerste automatische elektronische versnellingsbak is die op de markt is gekomen; deze gaat er prat op dat hij spectaculair soepel schakelt tussen de vier beschikbare versnellingen.

Dit model wordt aanbevolen voor fietsers tussen 170 en 210 cm.

De motor onderscheidt zich ook doordat hij zeer stil is, zelfs wanneer u de maximumsnelheid van 25 km per uur bereikt. Hij heeft nog andere voordelen, zoals een hydraulisch remsysteem en een zeer goede batterij waarmee u tot 150 km ver kunt rijden.

VanMoof X3:

Het is geprijsd op $ 2.448.

Het frame is compact, dus het rijgedrag is veel wendbaarder in vergelijking met het vorige model. Hij beschikt over dezelfde motor, slimme anti-diefstaltechnologie en accu als het vorige model; het enige verschil is de grootte. De X3 is iets kleiner (aanbevolen voor fietsers tussen 155 en 200 cm), evenals de geometrie van zijn frame.

VanMoof V:

Zoals ik in het begin van het artikel al zei, heeft dit model ongetwijfeld voor de meeste revolutie in de wielerwereld gezorgd, omdat het enkele zeer spectaculaire kenmerken heeft, of liever gezegd zal hebben (aangezien het nog niet te koop is).

Hoewel hij nog niet op de markt is gebracht, kan ik u wel de verwachte prijs meedelen, aangezien die op hun eigen website wordt vermeld. En die is 3.598 dollar. Reserveringen kunnen worden gemaakt vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, de Verenigde Staten en Japan.

Wat al bekend is over dit model is dat het een tweewielaandrijving heeft, een volledig geveerd frame, een ingebouwd acceleratiesysteem, en een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur die kan worden geconfigureerd om zich aan te passen aan de regelgeving van het land. Het heeft ook een aluminium frame, automatische diefstal verdediging, een 700 Wh batterij, en zeker nog veel meer specificaties en functies die je nog niet hebt gekregen van VanMoof.

VanMoof Fiets A5
About Author

Anthony

Marvel
Vorige Bericht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *